Ecura Care sørger for å skaffe dyktige leger til hele landet. Vi vet at du som skal jobbe som lege i Norge trenger gode rutiner, ordnede arbeidsforhold og forutsigbarhet – i form av en god start i profesjonelle omgivelser. Derfor gir vi deg gratis reise og bolig, god lønn, trygghet gjennom en kontaktperson og ikke minst, friheten til å oppleve fantastiske Norge.

 

Registrer en vikarprofil i dag, så tar en av våre erfarne ansatte kontakt og hjelper deg med å finne det perfekte oppdraget eller jobben for deg, samt tips og råd om bemanning i Norge.
Vi gleder oss til å jobbe med deg.

Har du allerede opprettet en profil? Logg inn på min side her.

Opplevelsen av Norge

Se fantastiske bilder av vakre Norge, tatt av våre vikarer. Hver sommer arrangerer vi en fotokonkurranse hvor vi oppfordrer alle vikarer til å sende inn bilder av deres opplevelser. En heldig vinner mottar 5000 kr.

Vi har alt, men ikke deg. Hva venter du på?

Har du allerede opprettet en profil? Logg inn på min side her.

Om ikke du kan, så kjenner du kanskje en flink legekollega?

Vi er alltid på utkikk etter dyktige leger. Tipser du oss om en flink kollega og dette leder til jobb, så belønner vi gode anbefalinger med en rekrutteringsbonus. Gjelder kun for leger som kommer i jobb for Ecura Care. Ta kontakt for mer informasjon.