Norge har alt, men mangler helsearbeidere. Ecura Care sørger for å skaffe dyktige vikarer til hele landet. Vi vet at du som helsearbeider i et nytt land trenger omsorg – i form av en god start i trygge omgivelser. Derfor gir vi deg gratis reise og bolig, god lønn, trygghet gjennom en kontaktperson og ikke minst, friheten til å oppleve fantastiske Norge.

 

Registrer en vikarprofil i dag, og få tilsendt ledige stillinger fra hele landet, samt tips og råd om Norge.

Vi håper du vil bli vikar hos oss.

Har du allerede opprettet en profil? Logg inn på min side her.

Livet i Norge - møt våre vikarer
Se hvorfor du skal jobbe for oss
Opplevelsen av Norge

Se fantastiske bilder av vakre Norge. Hver sommer arrangerer vi en fotokonkurranse. Her er noen av bidragene.

Vi har alt, men ikke deg. Hva venter du på?

Har du allerede opprettet en profil? Logg inn på min side her.

Sjekk ut våre åpne stillingsannonser

Avviksregistrering

Din avviksregistrering er viktig! For å sikre god oppfølging, et trygt og godt arbeidsmiljø ønsker vi at uønskede hendelser registreres. Vi ønsker at alle ansatte, kunder og samarbeidspartnere bruker vårt avvikssystem som først og fremst er et verktøy for kontinuerlig forbedring. Når du registrerer uønskede hendelser hos oss følges dette opp av administrasjonen, både gjennom målrettede og forbyggende tiltak.

Som arbeidstaker i Ecura Care ber vi deg om at du så tidlig som mulig setter deg inn i avvikssystemet og varslingsrutiner på oppdragsstedet. Uønskede hendelser som skjer i arbeidstiden, skal så snart som mulig meldes i avvikssystemet på oppdragsstedet. Uønskede hendelser som skal behandles i Ecura Care skal meldes til oss. Er du i tvil om du skal registrere hendelsen hos oss eller oppdragsgiver, ta kontakt med din personal- og kundekonsulent.

Skjema for hendelse (avvik) og varsling finner du her.

Innrapporterte avvik skal ikke inneholde personidentifiserende opplysninger eller annen sensitiv informasjon.